Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Atletico nokautirao Barcelonu

Messi provocirao i unio se u lice nasljedniku Cristiana Ronalda: Pogledajte njegovu reakciju

Atletico Madrid okrenuo je Barcelonu i izborio finale španjolskog Superkupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Saudijskoj Arabiji prvi put u povijesti igra se španjolski Superkup, na kojem sudjeluju čak četiri momčadi Primere. Real Madrid u srijedu je osigurao finale pobjedom 3:1 protiv Valencije, a dan kasnije mu se u borbi za naslov pobjednika pridružio Atletico Madrid.

gol expired Hrvatska na Euru krenula pobjedom, uragan Kauboja slomio Crnogorce u nastavku! divider

Momčad Diega Simeonea šokirala je Barcelonu u utakmici u kojoj su viđena dva preokreta. Nakon što je poveo Atletico na samom početku drugog poluvremena, Barcelona je golovima Messija i Griezmanna preokrenula u 62. minuti.

Nakon toga je poništen, drugi put na utakmici, pogodak Barceloni, a zatim je Atletico u 81. i 86. minuti zabio pogotke koji su ih odveli u veliko finale. Morata i Correa bili su strijelci za pobjedu 3:2.

gol expired Užarena atmosfera na tribinama u Grazu: Kauboje bodrilo preko tisuću navijača divider

Susret je obilježila velika nervoza s obje strane, sudac je podijelio čak osam žutih kartona, po četiri za svaku stranu.

Jedan od trenutaka koji će se pamtiti nakon utakmice jest verbalni, pa čak i u maloj mjeri fizički obračun najboljeg nogometaša svijeta Lionela Messija te čovjeka za kojeg se vjeruje da je nasljednik Cristiana Ronalda - Joaoa Felixa.

gol expired Srbija uvjerljivo poražena u hrvatskoj skupini na otvaranju rukometnog Eura divider

Dogodilo se to na samom kraju prvog poluvremena kada je najprije Jordi Alba krenuo prstom prema licu mladog Portugalca, na što mu je on odgurnuo ruku, a onda mu je prišao Lionel Messi i unio mu se u lice. Felix mu je odgovorio u stilu "što sad ti hoćeš?", a u tom su trenutku reagirali suigrači te sudac i razdvojili ih.

Još su se igrači međusobno nagurivali nakon toga, pa je Luis Suarez zaradio žuti karton.

Rukometni Euro 2. faza - skupine Rukomet Euro 2020: Hrvatska osvojila srebro, svi rezultati na jednom mjestu divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider