Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izjavom piknuo real

Messi progovorio o odlasku Cristiana Ronalda iz Reala: "Nisam to mogao ni zamisliti"

Lionel Messi smatra da je Real Madrid slabiji odlaskom Cristiana Ronalda u Juventus.

Messi i Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U razgovoru za katalonski radio Tot Costa Lionel Messi progovorio je o odlasku Cristiana Ronalda iz Madrida u torinski Juventus. Po mnogima najbolji nogometaš svijeta ostao je iznenađen potezom Ronalda, ali i Reala za koji tvrdi da je sada slabiji nego prije.

"Nisam mogao zamisliti Ronalda izvan Real Madrida, a još manje da zaigra za Juventus. Bilo je mnogo momčadi koje su se spominjale za dovođenje Ronalda, Juventus najmanje, a ipak je završio tamo", rekao je Messi.

Predsjednik Reala Florentino Perez odlučio se za prodaju vremešnog Ronalda u Juventus za 100 milijuna eura, međutim nije se odlučio dovesti adekvatnu zamjenu za Portugalca.

"Odlazak Ronalda čini Real slabijim, a Juventus gura u poziciju favorita za Ligu prvaka", smatra Argentinac.

Messi i Barcelona u svakom prijelaznom roku dobivaju ponude iz drugih klubova, međutim od transfera do kraja njegove karijere nikada neće biti ništa.

"Imam sve što mi treba u Barceloni. Došao sam ovdje kad sam imao 13 godina i cijeli moj život je u Barceloni. Igram u najboljem klubu na svijetu i živim u jednom od boljih gradova na svijetu. Nemam namjeru nigdje otići".

Za sve one koji su se nadali da bi jednom mogli slomiti Messija, vjerujemo da im je Argentinac ovom izjavom ubio svaku nadu u to.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider