Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
španjolska bruji

Messi organizirao ilegalnu zabavu, Barcelona se oglasila: Poznato je što se događalo u njegovoj vili

Messi je sazvao druženje cijele momčadi uoči napetog raspleta sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

La Liga ulazi u napetu završnicu. Atletico Madrid vodeći je na ljestvici sa 76 bodova, a samo dva manje imaju Real Madrid i Barcelona na drugom i trećem mjestu. Možda i ključni čin ove bitke odigrat će se u subotu, kada u Barcelonu stiže Atletico.

Ako Colchonerosi pobijede, trasirat će put prema naslovu, dok bi u slučaju obrnutog rezultata Katalonci mogli izbiti na vrh. Težak je izazov i pred Realom, koji dan kasnije dočekuje četvrtu Sevillu, momčad koja još ima teoretske šanse za osvajanjem naslova.

Večera kod Messija

U Barceloni su se za dane odluke odlučili pripremiti team buildingom u organizaciji Lionela Messija. Argentinac je pozvao cijelu momčad u svoju vilu, a takvo druženje odmah je došlo pod povećalo javnosti zbog protokola o koronavirusu.

gol expired Stvorio je Janicu i Ivicu, a Hrvatska mu to vraća smiješnom mirovinom divider

Kako javljaju španjolski mediji, na večeri kod Messija bilo je oko 40 ljudi, dok pravila La Lige dopuštaju okupljanje najviše šestorice igrača. No iz Barcelone su poručili kako ne vide ništa sporno u ovome.

"Momčad je u 'balonu', svaki dan jedu zajedno u kampu Ciutat Esportiva, a pravila distance su se poštovala", navodi madridski As službeni odgovor kluba na njihovo pitanje. Vidjet ćemo hoće li i vodstvo La Lige, koje je pokrenulo istragu, biti zadovoljno takvim argumentima.

Orila se pjesma iz luksuznog zdanja

Poznati su i neki detalji večere kod Messija koja je očito prerasla u pravu zabavu. Pojavile su se snimke ispred vile na kojoj se čuje kako okupljeni pjevaju Barcine pjesme. "Campeones, campeones", orilo se iz luksuznog zdanja.

gol expired Lukaku brutalno sprda Ibrahimovića: Zadao mu težak udarac u žestokom sukobu robusnih napadača divider

Barcelona je prošlu sezonu završila bez trofeja, a tmuran je bio i početak ove, uz puno sivih oblaka koji su se nadvili na Camp Nou. No Barca je ipak proigrala i došla do prvog trofeja ove sezone - Kupa kralja nakon demoliranja Athletic Bilbaa u finalu.

Katalonci su burno proslavili trofej, a sada ciljaju i dvostruku krunu. Vidjet ćemo hoće li ih motivirati večera kod Messija.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider