Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"navijači to očekuju"

Messi upozorio mladu problematičnu zvijezdu i progovorio o Neymaru: "Mora se promijeniti"

Lionel Messi dao je besplatan savjet skupom pojačanju Barcelone.

Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lionel Messi još nije zaigrao ove sezone, trenutačno se oporavlja od ozljede stopala. Dok se priprema za povratak na teren, dao je opširan intervju katalonskom Sportu u kojem je progovorio o mnogim aktualnostima.

Vjerojatno najveća vijest vezana uz argentinskog čarobnjaka jest ona o njegovoj mogućnosti da na kraju sezone bez odštete napusti Barcelonu. Messi to nije potvrdio, ali ni opovrgnuo…

''Ne mogu ništa potvrditi jer postoje povjerljive stvari u našim ugovorima. Mogu reći samo da želim biti u Barceloni što je duže moguće, ovo je moj dom. Ali ne želim imati dugoročan ugovor i biti ovdje samo zbog toga, želim vidjeti pobjedničku momčad, osvajati trofeje s Barcom", rekao je.

"Neymar je ponajbolji na svijetu"

''Ovo je moj dom. Ne želim otići, ali želim i dalje biti kompetitivan i pobjeđivati'', dodao je.

Ukratko, Messi želi oko sebe imati momčad sposobnu osvajati trofeje. Veliko pojačanje zasigurno bi bio Neymar, koji se ovoga bio blizu povratka u Barcelonu. Messi je progovorio i o toj temi.

Ilustracija (Foto: AFP) Smijurija iz BiH: Namjestio dvije utakmice Premijer lige, evo kakvu je kaznu dobio divider

''Iskreno, volio bih da se vratio. Shvaćam one koji su protiv toga, razumljivo je nakon načina na koji je otišao. Ali sa sportskog gledištam, smatram da je Neymar ponajbolji igrač svijeta, kada bi ga imali u momčadi, imali bi više šanse za ostvarivanje naših ciljeva", rekao je.

"Njegov talent je impresivan, ova godina je važna za njega"

Messi je dao savjet i mladom Ousmaneu Dembeleu, skupom pojačanju koje su doveli kako bi nadomjestio Neymara. Međutim, o mladom Francuzu više se pisalo zbog disciplinskih problema nego dobrih igara.

''Njegov talent je impresivan, jako je mlad i ova godina bit će važna za njega, mora napraviti iskorak koji navijači Barce očekuju. Mora se promijeniti i postati profesionalan, pa može postati uspješan u Barceloni. Nadam se da neće imati nesreće s ozljedama kao prošle sezone. Nadam se da će pokazati sve što može, a to je mnogo. Vrlo je impresivan igrač.''

Grb HNS-a (Foto: AFP) Fantastičan uspjeh: Hrvatski juniori u neviđenoj drami izborili finale Eura u futsalu! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider