Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zahvalio i velikom Iniesti

Messi nakon najboljeg perioda Barce u povijesti: ''Bili smo superiorniji od svih''

Najveća zvijezda Barcelone Lionel Messi vjeruje kako je njegova momčad ove sezone ''vrlo superiorna'' naspram svojih protivnika u La Ligi.

Galerija Lionel Messi i Andres Iniesta (Foto: AFP) Lionel Messi (Foto: AFP) Lionel Messi (Foto: AFP) +2 Lionel Messi (Foto: AFP)

Messi je u nedjelju ponovno isporučio u presudnom trenutku za Barcelonu, postigavši hat-trick u 4-2 pobjedi nad Deportivo La Corunom i tako osigurao sedmu titulu u posljednjih deset sezona.

Definitivno najbolje razdoblje Barcelone u povijesti. U tom periodu osvojene su i tri Lige prvaka.

''Bili smo superiorniji od svih'', rekao je Messi za ''Movistar'' te nastavio:

''Praktično nismo izgubili utakmicu, jednu u Kupu i, nažalost, u Ligi prvaka, što je bilo neočekivano zbog načina na koji se dogodilo.''

Nova kruna u La Ligi znači da Barca može početi s oproštajem od svog legendarnog igrača Andresa Inieste, koji je najavio kako napušta klub nakon nevjerojatne 22 godine.

Messi je rekao kako bi volio vidjeti Iniestu da odlazi s trostrukom krunom, ali Barcelona je šokirana u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Rome i to će ostati samo pusti san.

''Žao nam je što smo ispali iz Lige prvaka, ali mislim da Iniesta odlazi na impresivan način zbog svega ono što jest i što je napravio za ovaj klub. Želimo mu najbolje'', zaključio je Argentinac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider