Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''leo bila je čast''

Messi najavio obraćanje javnosti, demantirana objava šeika, oglasio se Ivan Rakitić

Lionel Messi oprašta se od jedinog kluba za kojeg je igrao u svojoj seniorskoj karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi najavio je za nedjelju točno u podne konferenciju za medije kojom će se oprostiti od voljenog mu kluba. Barcelona je zbog pravila La Lige oko trošenja dopuštenog budžeta morala odustati od produženja ugovora s Argentincem čija je plaća, uz sve ostale brojnih zvijezda, previše opteretila blagajnu kluba.

Messi bi karijeru najvjerojatnije trebao nastaviti u Parizu, no iz izvora bliskih Argentincu stižu poruke kako još uvijek nije sve dogovoreno, kako je objavio putem Twittera brat PSG-ovog predsjednika.

Mediji špekuliraju kako je PSG ponudio Messiju ugovor na dvije + jedna godina uz neto plaću od 40 milijuna eura, dok poznati novinar specijaliziran za transfere, Fabrizio Romano spominje cifru od 35 milijuna eura koliko na godinu zarađuje i Neymar.

Nije još gotovo, ali...

Također, katalonski mediji pišu kako je PSG jedini izravno pristupio Messiju čiji otac bi tijekom vikenda trebao doći u Pariz i dogovoriti cijeli posao. Dok jedni poput Marce i L'Equipea pišu kako je praktički sve dogovoreno, madridski As i Sport iz Barcelone pišu kako je Messijeva strana pokazala dobru volju za transfer, ali on nije dogovoren jer ponuda na papiru tek treba biti prezentirana drugoj strani.

As piše i kako se Chelsea te još jedan neimenovan klub pokušavaju uključiti u posao, no malo je izgledno kako će netko poremetiti planove pariškim šeicima.

Oprostio se i Raketa

U međuvremenu se u moru oproštajnih poruka bivših suigrača prema Messiju pojavila i ona našeg Ivana Rakitića s kojim je pet godina dijelio svlačionicu.

''Leo, bila je čast igrati s tobom sve ove godine. Hvala ti sve što si napravio za ovaj veliki klub. Tvoja ostavština je neprocjenjiva. Želim ti sve najbolje u budućnosti. Nastavi nas impresionirati svojom čarolijom'', napisao je bivši Vatreni na Twitteru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider