Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlazak velikana

Neugodno iznenađenje na oproštaju: Evo tko se nije pojavio i što je Iniesta poručio

Andres Iniesta najavio je oproštaj od dresa Barcelona na kraju sezone.

Galerija Lionel Messi i Andres Iniesta (Foto: AFP) Leo Messi (Foto: AFP) Lionel Messi i Andres Iniesta u zagrljaju (Foto: AFP) +3 Lionel Messi (Foto: AFP)

Andres Iniesta najavio je oproštaj od Barcelonina dresa u društvu obitelji, čelnika i igrača Barcelone. Iniesta nije otkrio hoće li nastaviti karijeru negdje drugdje ili će objesiti kopačke o klin.

Spekulira se da će kao i Xavi Hernandez nastaviti karijeri u nekom od prebogatih klubova iz Perzijskog zaljeva.

Zanimljivo, na press-konferenciji bila je kompletna momčad izuzev Lionela Messija i Luisa Suareza. Ne zna se zašto nisu došli. Iz Barcelone su kratko pojasnili da se radi o „osobnim razlozima“, što god to značilo. Najavili su da će obojica biti prisutni na službenom Iniestinom oproštaju koji će se dogoditi za nekoliko dana.

Međutim, to nije spriječilo Iniestu da o Messiju govori biranim riječima.
„Bila mi je čast i privilegija dijeliti svlačionicu s njim sve ove godine. Bili su to sjajni trenuci jer na svijetu nema nogometaša kao što je on“, kazao je Iniesta koji je proveo u prvoj momčadi Barcelone 16 godina, dok je Messi priključio seniorima Barce dvije godine kasnije. Dakle, zajedno su u prvoj momčadi Barcelone već 14 godina.

„Leo je ključna karika ove momčadi i najzaslužniji što smo osvojili tolike trofeje. Igrati s njim bilo je doista čarobno“, kazao je Iniesta, čiji su emotivni govor suigrači prekidali pljeskom u nekoliko navrata. Iniesta se suzdržavao da ne zaplače, ali nekoliko suza ipak je poteklo...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider