Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za povijest

Messi i Ronaldo se zabavljali, Cristianove riječi izazvale oduševljenje u dvorani

Dva najbolja nogometaša 21. stoljeća zajedno su pratili ždrijeb Lige prvaka.

Messi i Ronaldo

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi sjedili su na ceremoniji ždrijeba Lige prvaka jedan do drugog. Njih su dvojica čekali proglašenje najboljih nogometaša u prošloj sezoni Lige prvaka, a na kraju su zasluženo ostali bez nagrade zbog dobitnika Virgila Van Dijka.

No branič Liverpoola ostao je u sjeni dvojice najboljih nogometaša 21. stoljeća. Voditeljica je nakon ždrijeba sišla do najboljeg trojca i nije mogla odoljeti upitati Ronalda o njegovom odnosu s Argentincem, točnije da li mu nedostaje.

Manchester City (Foto: AFP) Englezi već podcjenjuju Dinamo: Očekuju "plitak potok", neki sumnjaju da je ždrijeb namješten divider

''Dijelimo pozornicu 15 godina, on i ja. Ne znam je li se to ikad dogodilo u nogometu, nas dvojica cijelo vrijeme. Imamo dobar odnos, nismo večerali zajedno, barem zasad. Ali se nadam u budućnosti'', rekao je Ronaldo i izazvao oduševljenje u dvorani.

''Naravno da mi nedostaje igranje u Španjolskoj. Posljednjih 15-ak godina vodili smo bitku, što je dobro. Mene je to guralo, kao i njega. Lijepo je biti dio nogometne povijesti. Ja jesam, ali i on'', poručio je Ronaldo.

Messi je pratio razgovor i nije krio oduševljenje. Obojica su cijelo vrijeme bili nasmijani i vodili ugodan razgovor, a društvene mreže su vrlo brzo eksplodirale. Svi su oduševljeni Ronaldovim očitim pozivom na večeru i napokon se često zavađeni obožavatelji ovog dvojca.

Hoće li Dinamo proći skupinu sa Cityjem, Šahtarom i Atalantom?

Ukupno glasova:

Dodjela UEFA-inih nagrada za prošlu sezonu protekla je u znaku igrača Liverpoola, Van Dijk je uz nagradu za najboljeg igrača dobio i nagradu za najboljeg braniča sezone, a njegov suigrač Allison Becker dobitnik je nagrade za najboljeg vratara sezone.

Jedine dvije nagrade koje nisu dobili igrači Liverpoola su one za najboljeg veznjaka sezone, koju je dobio donedavni igrač Ajaxa, a sada član Barcelone Frenkie de Jong, te za najboljeg napadača sezone koju je dobio Barcelonin Lionel Messi.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider