Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tironi u Španskom

Očekuje se sudar Dinama i Hajduka na poznatom turniru

Danas počinje 19. memorijalni turnir "Darko Tironi" za dječake rođene 2012. i mlađe...

Limača Dinama slave naslov pobjednika turnira Darko Tironi 2019. (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Dinamo i Hrvatski dragovoljac danas su u 9 sati otvorili 19. memorijalni turnir "Darko Tironi" za dječake rođene 2012. i mlađe.

Raspored turnira pogledajte OVDJE

Međunarodno poznati turnir limača održava se na terenima NK Špansko u počast bivšeg novinara i glavnog urednika Sportskih novosti te glasnogovornika HNS-a Darka Tironija.

Igra se na tri igrališta, a utakmice traju 25 minuta.

Ove godine na turniru nastupaju 32 momčadi, a među njima limači dvaju najvećih hrvatskih klubova Dinama i Hajduka, koji su favoriti turnira i očekuje se njihov sudar u finalu, a planove će im pokušati pomrsiti limači prošlogodišnjeg pobjednika Kustošije, pa vrlo jake Lokomotive, Rudeša, Adriatica, Sesveta, Segeste, Lučkog, Trešnjevke…

Finale se igra u nedjelju u 18 sati. 

"Očekujemo veliki broj gostiju iz Zagreba i cijele Hrvatske. Dobro smo se pripremili i vjerujem da ćemo biti dobri domaćini", ističe predsjednik NK Špansko Filip Bilandžić, poznatiji kao Vinko.

Nagrade pobjednicima i najboljim igračima predat će specijalni gosti – stoper Varaždina i mlade hrvatske reprezentacije Luka Jelenić te vratar Rudeša Karlo Kralj. Obojica su prve nogometne korake napravili u NK Špansko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider