Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tri ozljede!

Meksikanci u očaju: "Ovo je naša najteža noć, a Svjetsko prvenstvo još nije počelo"

Meksiko se nabrijavao na Hrvatsku koja je poslala šestoricu igrača kući nakon Perua, no na kraju večeri on je taj koji tuguje, i to iz nekoliko razloga.

Teška Araujova ozljeda koljena (Screenshot)

"Tužna noć: Meksiko je izgubio puno više od same utakmice". Tako glasni naslov meksičkog portala Esto, nakon što je Hrvatska pobijedila Meksiko 1:0 u prijateljskoj utakmici igranoj u Dallasu.

Meksiko je susret završio s čak tri ozlijeđena igrača, od čega su dvojica ozbiljnije stradala, te je za njih Svjetsko prvenstvo vjerojatno izgubljeno. Riječ je o Carlosu Salcedu i Nestoru Arauju.

Potonji je stradao u 14. minuti utakmice, kada mu je noga pri pokušaju blokiranja udarca Ante Rebića zapela između nogu našeg reprezentativca, zbog čega su mu puknuli prednji križni ligamenti koljena lijeve noge.

Za njega je Svjetsko prvenstvo sigurno izgubljeno, a vjerojatno i za Salceda, kojem je stradala ključna kost nakon jednog duela s Mateom Kovačićem. Nezgodno je pao na lijevo rame te potom uz bolni izraz lica i držeći se za ruku, napustio travnjak.

Izbornik Meksika Carlos Osorio potvrdio je na konferenciji za novinare teške ozljede dvojice igrača, dok je Diegos Reyes lakše ozlijeđen.

Meksikanci su nakon utakmice sličnog dojma kao što smo bili i mi nakon utakmice protiv Perua.

"Meksiko nije bio dovoljno gladan. Nije bio organiziran i sve se svodilo na individualne akcije. Nije bilo nikakvog konkretnog odgovora nakon što je Rakitić zabio pogodak. Meksiko je proživio jednu od najtežih noći u povijesti reprezentacije, a Svjetsko prvenstvo još nije ni započelo", piše Esto.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider