Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pola stoljeća pariškog kluba

Mbappe prekinuo slatke snove Madriđanima: Poslao poruku koja se neće svidjeti Realu

Napadač PSG-a Kylian Mbappe poručio je da će i sljedeće sezone igrati u dresu Parižana…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kylian Mbappe jasno je dao do znanja da sljedeće sezone sigurno ostaje u PSG-u. Na taj je način prekinuo spekulacije kako bi u ovom prijelaznom roku mogao prijeći u Real Madrid.

„U Parizu sam i ostajem u četverogodišnjem programu kluba“, kazao je Mbappe, koji je prešao u PSG iz Monaca u ljeto 2017., isprva na posudbu, a potom su Parižani otkupili ugovor.

gol expired Kaos u Milanu, što se sve dogodilo? Zbog njega su potjerali Bobana, a sada će baciti milijune u vjetar divider

Cjelokupan transfer iznosio je 180 milijuna eura; 145 milijuna osnovne odštete i 35 milijuna u bonusima.

PSG sljedeće godine slavi 50-godišnjicu osnivanja kluba.

„To je važan jubilej za klub i navijače. Sigurno ću to proslaviti u PSG-u što god se dogodilo“, poručio je Mbappe u razgovoru za BeIN.

„Nastojat ću pridonijeti klubu osvajanjem trofeja. Dat ću sve od sebe.“

Dakle, od prelaska u redove Kraljevskog kluba zasad nema ništa. Mbappe ima ugovor s PSG-om do ljeta 2022. Kako stvari stoje, mogao bi ga odraditi do kraja.

gol expired Bizaran slučaj u posrnulom prvoligašu: Dođite sami na utakmicu, izgubili smo ključeve autobusa divider

Mbappe je do prekida francuskog prvenstva zbog koronavirusa postigao 33 gola u sezoni u svim natjecanjima. PSG očekuje završnica sezone, prvo finale francuskog Kupa protiv Saint-Etiennea 24. srpnja, a potom i četvrtfinale Lige prvaka u Lisabonu protiv Atalante.

Dok su ostale najveće lige bile u pogonu, Parižani su održavali formu prijateljskim utakmicama. U utorak je PSG samljeo Celtic s 4:0 pred 5000 gledatelja na Parku prinčeva. Mbappe se upisao u strijelce, postigao je prvi gol već u prvoj minuti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider