Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ipak neće u Real?

Mbappe objavom izazvao kaos, navijači jednog kluba pali u ekstazu: Hoće li se dogoditi veliki preokret?!

Kylian Mbappe još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda mu je do kraja ugovora s PSG-om ostalo tek dva i pol mjeseca, Kylian Mbappe još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti karijeru.

Godinu dana, ako ne i dulje, špekulira se da je Real Madrid glavni favorit za dovođenje fenomenalnog Francuza, međutim službene potvrde glede realizacije tog posla još uvijek nema. Šute i Mbappe i Kraljevski klub što s protekom vremena otvara prostor za brojna druga nagađanja.

Jedno takvo potaknuo je sam Mbappe svojim potezom na Instagramu. Naime, objavio je story u kojem je napisao 'Zebra, uskoro', a to je odmah raspalilo maštu navijača Juventusa koji su se ponadali da bi ta objava mogla biti naznaka dolaska u njihov klub.

Premda Zebre nisu službeni nadimak Juvea, zbog crno-bijelih dresova aluzija je jasna. Pristaše Stare dame pale su u ekstazu i sad odbrojavaju da vide što je to najavio Mbappe.

Oni malo prizemniji tvrde da bi mogla biti riječ o nekakvom sponzorskom ugovoru dok se oni najzagriženiji navijači Juventusa nadaju kako je na pomolu senzacionalni transfer.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider