Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dečki, što se gleda?

VIDEO Mbappe još nije odustao od Real Madrida: Uhvatili ga "na djelu" na gala večeri

Kylian Mbappe na gala večeri s momčadi PSG-a gledao je utakmicu Reala i Atletica na mobitelu.

Kylian Mbappe (Foto: Screenshot)

Ponajbolji nogometaš današnjice Kylian Mbappe godinama se veže uz transfer u Real Madrid, bio je nikad bliže ovo ljeto, međutim odlučio je ostati u PSG-u i produljiti ugovor, no potezom na jednoj dobrotvornoj večeri pokazao je kako njegovim venama teče "kraljevska krv“.

Stefan Savić dobio je crveni karton Atletičari rigaju vatru nakon poraza od Reala: "Opet smo teško oštećeni i nikoga nije briga" divider

Naime, dok je većina PSG-ove momčadi uživala u neformalnom druženju, Mbappe je u društvu bivšeg realovca Achrafa Hakimija za stolom na zaslonu svog pametnog telefona gledao sjajan gradski derbi Real Madrida i Atletica u četvrtfinalu Kupa kralja.

Godinama koketira s Real Madridom

Mbappe je već godinama na radaru Kraljevskog kluba, počelo još dok je Zinedine Zidane radio kao pomoćni trener Real Madrida. Došao je po njega još kao 15-godšinjeg klinca, Mbappe je doputovao u španjolsku metropolu, ali odlučio je nastaviti svoj nogometni razvoj u domovini.

Luka Modrić Modrićeva statistika u derbiju postala je viralna: "Ovako igra tip od '50 godina'? Čudesno!" divider

Pogodio je jer je nekoliko godina kasnije postao drugi najskuplje plaćeni nogometaš u povijesti stigavši u PSG, a druga velika prilika za njegov odlazak u Madrid zbila se na kraju prošle sezone kad mu je isticao ugovor u Parizu.

Svi signali upućivali su na to da će bez odštete preseliti u Real Madrid, međutim poslije intervencije francuskog državnog vrha, odlučio je parafirati novi ugovor u Gradu svjetlosti. No, čini se kako još nije odustao od svog sna da jednog dana na sebe navuče bijeli dres jer i dalje u stopu prati kako igra njegova nesuđena momčad.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider