Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljiv TRANSFER

Francuzi tvrde: Zagrebački Dinamo želi kupiti stopera iz engleskog kluba

Marchand ima i 28 nastupa u Premier ligi za Fulham

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u velikim problemima što se tiče stoperske linije. Na početku sezone ozlijedili su se Lauritsen i Perić, a problema ima i Theophile koji bi trebao biti spreman za Šerif.

Pred Modrima je sutra veliki ispit. Moraju pobijediti Šerif s više od tri gola razlike kako bi prošli u skupine Lige prvaka.

gol expired Prije godinu dana stajao je ispred Maksimira i sanjao, snovi nogometašu Dortmunda konačno su ostvareni divider

Dinamo nije odradio transfer rok u skladu sa svojim mogućnostima. Hrvatski prvak kupovao je samo igrače iz HNL-a, no to bi se uskoro moglo promijeniti. Prema pisanju francuskih medija, Dinamo želi stopera engleskog drugoligaša Fulhama - Maximea Le Marchanda.

Ovaj iskusni 31-godišnji Francuz u karijeri nije promijenio puno klubova. Osim za Fulham, igrao je za Nicu, Le Havre, i Royal Antwerp.

gol expired Oporavio se i trebao bi biti pravo pojačanje: Hajduk u završnici prijelaznog roka radi na transferu divider

Marchand ima i 28 nastupa u Premier ligi za Fulham, a igrao je i u Europa ligu, no još čeka debi u Ligi prvaka. To bi mu se moglo ostvariti u dresu Dinama ako Modri prođu i on potpiše ugovor.

Prema Transfermarktu vrijedi 1,5 milijuna eura, a bio je i mladi reprezentativac Francuske

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider