Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije se mogao suzdržati

Pochettino u suzama nakon utakmice: ''Moji igrači su heroji, hvala nogometu''

Emotivni Tottenhamov menadžer Mauricio Pochettino srušio se na koljena i u suzama proživio slavljeničke trenutke nakon drame u Amsterdamu.

Mauricio Pochettino (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Mauricio Pochettino vrlo je emotivno proslavio pobjedu svog Tottenhama u polufinalu Lige prvaka i nakon posljednjeg sučeva zvižduka pao na koljena te u suzama

''Još uvijek mi je teško govoriti. Emocije su nevjerojatne, hvala nogometu. Moji igrači su heroji – u posljednjih godinu dana svima sam govorio da su heroji. Hvala nogometu – ova vrsta emocija bez nogometa nije moguća, hvala svima koji su vjerovali u nas, teško je to opisati riječima'', rekao je nakon utakmice Pochettino te nadodao:

''Pokazali smo da volimo sport i nogomet. Ovo danas bilo je nevjerojatno. Bila je radost gledati ovu utakmicu. Teško je natjecati se na ovoj razini. Tako sam zahvalan što sam trener, što mogu biti u nogometu i živjeti ovakvu vrstu nogometa.''

Koje vam je polufinale bilo luđe?

Ukupno glasova:

Junak utakmice bio je fenomenalni Lucas Moura, koji je hat-trickom pokopao sve nade Ajaxa i odveo svoju momčad na korak do povijesnog uspjeha.

''Svi su heroji, ali Lucas je bio superheroj. Od prvog do posljednjeg.''

Nakon toga Pochettinu su krenule suze…

''Želim se sjetiti svoje obitelji… zapanjujuće je nagraditi ih. Moramo biti spremni za sljedeću utakmicu u nedjelju, a zatim se pripremiti za finale'', kazao je menadžer Spursa. I nije bio jedini koji je završio u suzama, infarktnu završnicu jedva je ''preživio'' i dugogodišnji navijač Tottenhama i legendarni košarkaš Steve Nash.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider