Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''prestar sam za ovo''

To je ljubav: Pogledajte reakciju NBA legende kada je Tottenham zabio gol u 96. minuti

Veliki navijač Tottenhama Steve Nash nije mogao suzbiti velike emocije koje je doživio u toj 96. minuti.

Steve Nash slavi gol Spursa (Screenshot)

Uzvrati polufinala Lige prvaka ponudili su nam konačni dokaz i prije samog finala kako je ovo zasigurno najbolja sezona u povijesti ovog natjecanja. Tko bi pomislio kako će se nakon onog epskog preokreta Liverpoola protiv Barcelone dogoditi još jedan takav samo dan kasnije.

Tottenham je uspio baš to vrativši se nakon tri gola zaostatka ukupno i zabivši svoj pobjednički pogodak na samom kraju sudačkog produžetka. Taj treći pogodak heroja nad herojima Lucasa Moure jedva je ''preživio'' veliki navijač Spursa, legenda NBA lige Steve Nash.

Nekadašnja zvijezda Phoenix Sunsa trčala je po studiju, a voditelj ga je morao smirivati. Potekle su i suze.

''Prestar sam da bih plakao zbog nogometa'', promrmljao je Nash, inače veliki zaljubljenik u nogomet.

Dramatična Liga prvaka 2018./2019. (Foto: AFP) Podsjetite se zašto svi pričaju da je ovo najluđa sezona u povijesti Lige prvaka divider

Rođen u Kanadi od britanskih roditelja, Nash se nakon oproštaja od košarkaške karijere sasvim okrenuo možda i svojoj prvoj ljubavi. Radi kao nogometni analitičar za Bleacher Report i ne sumnjamo da ćemo ga 1. lipnja vidjeti na tribinama stadiona Wanda Metropolitano u Madridu.

Nash navija za Tottenham cijeli svoj život, ljubav je to koju je naslijedio od oca. Zna se pojaviti u Londonu na treningu momčadi, a nekoliko je puta izrazio želju za otkupom udjela u vlasništvu kluba.

''Moj je otac odrastao nasuprot White Hart Lanea. Moj djed također je bio navijač Spursa i kada si rođen u takvom okruženju, to je jednostavno tvoj život'', rekao je jednom prilikom Nash.

Koje vam je polufinale bilo luđe?

Ukupno glasova:


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider