Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napad na Ligu prvaka

Juve pred realizacijom velikog transfera: Stara dama pripremila 80 milijuna eura

Matthijs de Ligt blizu je potpisa ugovora s torinskim Juventusom...

Matthijs de Ligt (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kapetan Ajaxa Matthijs de Ligt (19) nije otišao sa svojim suigračima na pripreme u Austriju budući da se očekuje njegov transfer, objavili su nizozemski mediji.

Stopera Ajaxa željeli bi u svojim redovima vidjeti europski velikani poput Barcelone, Juventusa, Manchester Uniteda i Paris St-Germaina, a čini se da je najbliži prelasku u Juventus.

Procjenjuje se da bi transfer trebao iznositi 80 milijuna eura, a da će Nizozemac imati 12 milijuna eura godišnju neto plaću.

Na pomolu senzacionalan transfer: Atletico dovodi zvijezdu Real Madrida James Rodriguez slavi pogodak s igračima Reala (Foto: AFP) Pedro Rodriguez s trofejem (Foto: AFP) James Rodriguez (Foto: AFP) Lionel Messi i James Rodriguez (Foto: AFP)

Bit će to drugi bogati ovoljetni transfer Ajaxovih igrača, budući da je prethodno 21-godišnji veznjak Frenkie de Jong prešao u Barcelonu, koja je za njega platila 75 milijuna eura, a još 11 milijuna će platiti kroz razne bonuse.

Juve je već ovog ljeta doveo Aarona Ramseyja, Adriena Rabiota i Lucu Pellegrinija. Talijanski prvak slaže momčad za napad na Ligu prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider