Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
PRVENSTVO JE PRIORITET

Trener Red Bulla ne želi o Dinamu: "Razmišljamo samo o LASK-u, nećemo štedjeti nijednog igrača"

Trener austrijskog nogometnog prvaka RB Salzburga Matthias Jaissle (34) je poručio kako još ne razmišlja o Dinamu, već o idućem suparniku u nacionalnom prvenstvu LASK-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

RB Salzburg i Dinamo u srijedu, 5. listopada očekuje međusobni ogled u 3. kolu skupine E Lige prvaka. Međutim, Salzburg prije toga u subotu igra derbi protiv LASKA.

Idući Dinamov suparnik vodi na ljestvici austrijskog prvenstva sa 22 boda, dok je LASK na drugom mjestu sa četiri boda manje.

"Razmišljamo samo o LASK-u. Nećemo štedjeti nijednog igrača protiv LASK-a", najavio je Matthias Jaissle.

Ligaški derbi pa Dinamo

"Jedino LASK ima mjesta u mojim mislima," dodao je mladi njemački stručnjak.

Salzburg je neporažen u Bundesligi već 31 domaću utakmicu, a posljednji domaći poraz doživio je prosincu 2020. od Wolfsbergera.

"Zadatak protiv LASK-a neće biti lak. Momčad Didija Kühbauera ove se godine jako dobro pojačala. Rukopis trenera je prepoznatljiv, moramo biti vrlo koncentrirani," naglasio je Jaissle čiji će odabranici u sljedećih šest tjedana do pauze za Svjetsko prvenstvo, imati ukupno 12 natjecateljskih utakmica u kalendaru.

Na ljestvici skupine E Lige prvaka trenutačno vodi Milan s četiri boda, Dinamo je drugi s tri boda. RB Salzburg ima dva, a Chelsea jedan bod.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider