Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
diže se prašina

Borussia kupuje Kovačeva igrača: "Izdajnik" blizu povratka u bivši klub, navijači podijeljeni

Iz Bayerna u Borussiju - drugi put u karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mats Hummels mogao bi se vratiti u Borussiju Dortmund, udarna je sportska vijest u njemačkim medijima. Hummels je prema pisanju Nijemaca veoma blizu Dortmunda, a navodno je i Niko Kovač dao zeleno svjetlo.

Ugledni Kicker piše da su pregovori kluba i igrača već u odmakloj fazi, a Bayern je spreman prodati 30-godišnjeg stopera.

Bavarci su doveli dva mlada obrambena igrača – Benjamina Pavarda i Lucasa Hernandeza – pa im ne gori na toj poziciji. Tu su još Niklas Süle i veteran Jerome Boateng, iako bi i on mogao napustiti Bayern.

Hummels bi povratkom u Borussiju zatvorio zanimljiv krug – počeo je karijeru u Bayernu, pa osam sezona igrao u Borussiji, gdje se prometnuo u zvijezdu njemačkog nogometa. Uslijedio je povratak u Bayern, a sada bi mogao ponovno iz Bavarske preseliti u Vestfaliju.

Kako će navijači reagirati?

Njegov posljednji povratak u Bayern nije najbolje sjeo mnogim navijačima Borussije Dortmund koji su ga proglasili izdajnikom, a kad se s Bavarcima prvi put vratio na stari stadion, dobio je vatreni doček.

Da mu odlazak u Bayern još nisu zaboravili, pokazuje transparent koji je osvanuo na kadetskom susretu Kölna i Borussije. Na njemu piše: ''Broj 15 – nema kompromisa''. Radi se o broju koji je Hummels nosio u Borussiji. Međutim, ima i onih koji ne bi imali ništa protiv povratka iskusnog stopera. 

Na Twitteru je ubrzo osvanuo Bildov video razgovora Hummelsa i navijača Borussije star dvije godine. ''Mats, ti si sjajan tip, vrati se'', rekao mu je navijač Borussije nakon utakmice protiv Hummelsova Bayerna. ''Sve je moguće, ne mogu pričati više, previše kamera je tu'', odgovorio je Hummels.

Vidjet ćemo kako će se rasplesti ova situacija, a uspije li Borussia izvesti ovaj posao, nastavit će sa slaganjem moćne momčadi za sljedeću sezonu. Već su doveli Juliana Brandta, Thorgana Hazarda i Nica Schulza te otkupili ugovor Paca Alcacera.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider