Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ljutito odgovorio

Kek odlučno demantirao glasine da napušta Sloveniju radi Dinama

Na kraju ovog mjeseca Matjažu Keku istječe ugovor sa Nogometnim savezom Slovenije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije samo tjedan dana slovenski su mediji plasirali senzacionalnu informaciju prema kojoj bi Matjaž Kek napustito reprezentaciju Slovenije i preuzeo klupu zagrebačkog Dinama, a na njegovo mjesto bi stigao Robert Prosinečki.

Međutim, Kek je za slovenski portal Ekipa24.si ljutito demantirao tu informaciju.

"Istog sam stava kao što sam bio i nakon kvalifikacijske utakmice protiv Cipra. Nema potrebe nešto ponavljati iz dana u dan. Ugovor mi istječe krajem studenog, a onda ćemo potpisati novi. Što se mene tiče, nastavljamo suradnju. Ako pak čelni ljudi Saveza odluče drugačije, ja na to ne mogu utjecati", poručio je Kek pa dodao kako njegov ugovor još uvijek nije istekao.

"Moj ugovor sa Savezom istječe na kraju ovog mjeseca. Sve je ostalo isto, kao i kad sam o tome javno govorio. Nema promjene, ništa se novo nije dogodilo. Razmišljam kao i tada", kazao je pa nastavio.

"Kako netko može plasirati da Slovenija više nema izbornika, jer mi je ugovor već istekao? To nije istina. Ako je nekome teško provjeriti činjenice, što ću i kome onda objašavanjati".

gol expired Edin Džeko tražio i dobio hrvatsko državljanstvo divider

Bilo je dosta kritika na račun Matjaža Keka i rezultata kojeg je postigao sa slovenskom nogometnom reprezentacijom u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

"Nisam toliko lud da ne znam što je uspjeh, a što neuspjeh. Objektivnost je skroz druga stvar, kao i ciljevi. Od prvog dana tvrdim da naši ciljevi moraju biti najviši. Ako nisu, vi gubite. Živimo u demokraciji, tako da svatko ima pravo na svoje mišljenje", zaključio je Kek.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider