Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ispričao se armadi

VIDEO Zabio Hajduku pa prstom ušutkavao Torcidu: Nedavno je pjevao Hajdukovu pjesmu

Matija Frigan je kao igrač Rijeke pjevao pjesmu Hajduka, a uspio je zabiti Bijelima i prstom ušutkavao Torcidu.

U prvom susretu 33. kola Prve HNL nogometaši Hajduka su na Poljudu pobijedili Hrvatski dragovoljac 2:1 (1:0) te su uz utakmicu više od ostalih došli na drugo mjesto ljestvice.

Hajduk je izvukao Marko Livaja golom u zadnjim minutama, a gol Bijelima zabio je Matija Frigan.

Hajduk - HD VIDEO Marko Livaja zabio za pobjedu i drugo mjesto Hajduka: San o naslovu i dalje traje, Dragovoljac ispao divider

Igrač Rijeke na posudbi u Dragovoljcu zabio je pored Lovre Kalinića, otrčao je prema sjeveru i prstom ušutkavao Torcidu.

Pjevao pjesmu Hajduka

Frigan je bio dio priče koja je danima bila jedna od glavnih tema u HNL-u. Na internetu se pojavila snimka na kojoj nekoliko nogometaša juniorske momčadi Rijeke pjevaju ''Zbog jedne ljubavi'', veliki Torcidin hit, a pjesmu je pjevao i Frigan.

Patricija Pejić Mladoj Hrvatici su govorili da od nje nema ništa, a sada joj ti isti čestitaju divider

U klubu su za snimku saznali puno prije nego što se pojavila u javnosti ovih dana pa su identificirani juniori suspendirani. Snimka datira još iz veljače kada je Rijeka slavila na Poljudu s 3:1, a juniori su remizirali s Rudešom.

Ispričao se navijačima Rijeke

''Ispričavam se navijačima Rijeke, posebno Armadi. Rođeni sam Riječanin i obožavam svoj klub i grad. Pokušat ću da se to više nikad ne ponovi'', rekao je Matija Frigan u snimci koja je objavljena.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider