Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema sreće

Jedva su dočekali njegov povratak nakon teške ozljede, a onda je uslijedio novi šok: Matea Kovačića nema sljedeća dva tjedna

Mateo Kovačić tek je počeo trenirati nakon teške ozljede tetive.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči ključnog ogleda s Rusijom za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru hrvatska nogometna reprezentacija ostala je bez Matea Kovačića, koji je ozlijedio tetivu na treningu Chelseaja, zbog čega ga nije bilo na terenu više od mjesec dana.

Jučer se napokon priključio treninzima londonske momčadi, a onda je uslijedio novi šok - danas je bio pozitivan na koronavirus i mora u izolaciju.

Veliki je to udarac za momčad Thomasa Tuchela, koja ima velikih problema s ozljedama uoči prvenstvenih ispita. Nakon utakmice protiv Zenita u Ligi prvaka igraju protiv Leeds Uniteda i Evertona na domaćem terenu, dok će u goste Wolvesima.

Tako je sredinom prošlog mjeseca Tuchel rekao kako neće žuriti s njegovim povratkom.

"Nikada nećemo žuriti s povratkom ozlijeđenih igrača. Te procese tretiramo vrlo ozbiljno. Lukaku je blizu toga, ali hoće li igrati idućeg tjedna u utakmici Lige prvaka, još ne znamo. To ćemo znati u ponedjeljak. Kovačić? Njegovo je stanje nešto gore. Još određeno vrijeme neće biti s nama, a kada će biti spreman, ne znamo. Jasno je da će on propustiti još nekoliko idućih utakmica", kazao je tada.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider