Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vratio ronaldu uslugu

Kovačić heroj Madriđana: ''Ovo smo trebali''

Mateo Kovačić odigrao je utakmicu sezone u dresu Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid uspio je prebroditi ispadanje iz Kupa kralja i oproštaj od moguće trostruke krune koju nikad u povijesti nisu osvojili. Jedan od zaslužnijih u pobjedi protiv Real Sociedada bio je i naš Mateo Kovačić koji je postigao pogodak i upisao sistenciju.

Kova je zamijenio ozlijeđenog Luku Modrića i još jednom sjajno iskoristio šansu. Zabio je prvi pogodak na utakmici što mu je bio prvijenac u dresu Reala. Mateo je bio presretan, no brzo se morao okrenuti u slavlju i pohitati prema asistentu i najvećoj zvijezdi kluba Cristianu Ronaldu koji mu je asistirao.

Kasnije mu je Kova vratio uslugu te asistirao službeno najboljem nogometašu svijeta za drugi pogodak. Hrvatski veznjak dobio je veliki pljesak velebnog Santiago Bernabeua.

''Navijači su danas bili sjajni, osjetili smo kao da imamo igrača više. Moramo biti na istoj valnoj duljini ukoliko želimo osvojiti prvenstvo'', poručio je Kovačić aludirajući na nedavno nezadovoljstvo navijača igrama njihovih ljubimaca, naročito Cristiana Ronalda.

''Trebali smo ovakvu utakmicu, moramo ostati koncentrirani na ispunjenje naših ciljeva'', rekao je Kovačić koji nije želio sebe isticati u pobjedi nad baskijskim klubom iz San Sebastiana.

''Sretan sam zbog gola i asistencije. Pokušavam iskoristiti prilike otkad sam stigao u klub. Puno razgovaram s Lukom te mu moram zahvaliti na potpori'', poručio je nakon utakmice Kovačić.

Modrić bi se ovaj tjedan trebao vratti na teren, a Kovačiću je Zidane poručio da može i bolje te ga je pohvalio da stalno igra dobro te da je važan igrač za Real.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider