Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''San Siro bio nevjerojatan''

Allegri vješto prebacio pritisak na Napoli: Cijela Italija je protiv njih, ali Juve zna što mu je činiti

Trener Juventusa Massimiliano Allegri vjeruje da će Napoli do kraja sezone pobijediti u svim preostalim utakmicama Serie A.

Galerija Allegri slavi sa svojim igračima (Foto: AFP) Massimiliano Allegri (Foto: AFP) Massimiliano Allegri (Foto: AFP) +2 Slavlje Juventusa (Foto: AFP)

Allegrijeva momčad ponovno je odmaknula na četiri boda, ali ima i utakmicu više. Juve je slavio u velikom derbiju protiv Intersa s 3:2 na prepunom san Siru i tako otklonio prvu prepreku. Napoli će tako pobjedom protiv Fiorentine ostati na bod iza Juvea i dalje čekati kiks vodeće momčadi talijanskog prvenstva.

Allegri smatra kako će momčad Maurizija Sarrija biti uspješna u preostalim utakmicama te da Juventus također mora pobijediti u posljednja tri susreta protiv Bologne, Rome i Verone kako bi obranio naslov prvaka. Nakon što im Inter nije uspio otkinuti bodove, Napoli se najviše uzda u Romu koja kod kuće dočekuje Juventus u predzadnjem kolu.

''Moramo pobijediti u svim preostalim utakmicama kako bismo osvojili naslov, jer će Napoli pobijediti sve do kraja. Sada moramo ići utakmicu po utakmicu'', rekao je trener Juvea te nastavio:

''Protiv Intera je bila sjajna utakmica. Bilo je teško, iako su igrali s deset igrača nakon 15 minuta. San Siro je bio nevjerojatan, igrati na stadionu pred 80.000 ljudi uvijek je čudesno. Dakle, večeras je pobijedio talijanski nogomet i sport. Na sreću i Juventus je slavio.''

Inter je ostao s desetoricom nakon što je Matias Vecino u 18. minuti brutalno nagazio Marija Mandžukića, a Inter je držao prednost od 2:1 sve do pet minuta prije kraja. No, autogol Milana Škriniara i pogodak Higuaina donijeli su Juveu veliki preokret.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider