Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dočekao ga na volej

Kroos podcijenio protivnike pa dobio odgovor: Narugao mu se mladi heroj Chelseaja

Toniju Kroosu vratile su se samouvjerene izjave uoči utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid stigao je na uzvrat polufinala Lige prvaka u London, u kojem će ih kasnije eliminirati Chelsea, s rezultatom 1:1, što je bio sjajan rezultat s obzirom na događanja u prvoj utakmici.

Chelsea je u Madridu bio puno bolja momčad, a Real je zabio iz jedinog udarca u okvir gola. No njihova partija nije impresionirala Tonija Kroosa, koji je samouvjereno pristupio uzvratu.

"Najteži protivnik u Chelseaju? Ni zbog jednog igrača nisam gubio san u prošlih 15 godina. Dobro igraju kao momčad, ali ne mogu istaknuti ime", rekao je.

gol expired Hazard razljutio Madrid reakcijom nakon poraza: Ovaj sramotni potez teško će mu oprostiti divider

Na volej ga je dočekao Mason Mount, jedan od Chelseajevih heroja, strijelac gola za konačnih 2:0 i momak ponikao u njihovoj akademiji.

"Vidio sam da je jedan od njihovih igrača rekao da neće izgubiti san ni zbog jednog našeg igrača. Možda sad neće spavati zbog nas kao momčadi", rekao je Mount u intervjuu nakon utakmice.

Mount će biti jedna od glavnih uzdanica Thomasa Tuchela u finalu 29. svibnja - ovaj 22-godišnjak prometnuo se u novu zvijezdu engleskog nogometa. U Ligi prvaka ove je sezone dvaput zabio, oba puta u nokaut-fazi, i jednom asistirao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider