Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavlja se drama

Napadač vrijedan šest milijuna eura bojkotira treninge, pod svaku cijenu želi u Dinamo

Martin Ojeda trebao je biti najskuplje pojačanje Dinama u povijesti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinski krilni nogometaš Martín Ojeda (23) u nedjelju nije otputovao s momčadi Godoy Cruza na pripreme čime je nastavio prosvjedovati protiv odluke kluba da ga ne proda u zagrebački Dinamo, izvijestili su argentinski mediji.

Argentinski prvoligaš Godoy Cruz je u nedjelju otputovao u provinciju Córdoba gdje će odigrati prijateljske utakmice s Belgranom i Estudiantes de Río Cuarto, no među 32 igrača nije Ojeda.

"Polušpica Martín Ojeda, u sukobu s klubom nakon propalog transfera u zagrebački Dinamo, nije među putnicima jer nastavlja biti 'ukopan' u Gualeguaychú bez namjere da ispuni ugovor”, izvijestile su novine Mendoza Post.

gol expired Dva europska velikana žele Bornu Sosu: Stuttgart traži ogromnu odštetu za Vatrenog divider

Ojeda je rođen u Gualeguyachú, gradu s 81.500 stanovnika udaljenom 230 kilometara sjeveroistočno od Buenos Airesa.

Hrvatski prvak Dinamo je, prema pisanju argentinskih sportskih novina Olé, ponudio za njega 5,2 milijuna eura što je uprava odbila jer želi zadržati Ojedu još šest mjeseci.

Već 20 dana ne trenira s klubom

Ofenzivni igrač, koji je u 23 utakmice zabio 12 golova i upisao tri asistencije, gotovo 20 dana ne trenira s Godoy Cruzom, naveo je taj dnevnik.

 

"Ljut je te provodi dane s bližnjima u Gualeguaychú. Suprotstavio se upravi kluba jer ona odbijanjem ponude nije dopustila da njegov san o igranju u Europi postane stvarnost”, izvijestio je Olé. “Sada na ovaj način traži da se situacija promijeni", dodao je taj dnevnik.

Ojeda s Godoy Cruzom ima ugovor do 31. prosinca 2023. godine a cijena mu iznosi 6 milijuna eura, podatak je specijalizirane internetske stranice Transfermarkt.

“Martín rješava svoju osobnu situaciju. Zatim je imao koronavirus i mirovao. Vjerujem da će biti s nama kada izađe iz te situacije", rekao je klupski trener Diego Flores čiju je izjavio prenio Olé.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider