Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sezona iz snova

Dva europska velikana žele Bornu Sosu: Stuttgart traži ogromnu odštetu za Vatrenog

Chelsea i Inter žele dovesti Bornu Sosu iz Stuttgarta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borna Sosa, hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš Stuttgarta je na meti nekolicine europskih velikana kao što su Chelsea i Inter, ali njegov klub traži ogromnu odštetu, otkriva njemački Sky Sports.

Posljednji klub koji se zainterisirao za 23-godišnjeg lijevog beka je Aston Villa, ali njihov menadžer Steven Gerrard se naposljetku odlučio za Lucasa Dignea iz Evertona.

Što se pak tiče Chelsea, oni traže zamjenu za Bena Chilwella koji je zadobio tešku ozljedu, ali postoji jedan veliki problem: Stuttgart ne želi prodati hrvatskog reprezentativca!

Postao je nezamjenjiva karika u prvoj momčadi, zbog čega traže odštetu od čak 30 milijuna eura. A u prilog im ide i činjenica da je Sosa ugovorom vezan za klub do ljeta 2025. godine.

U svakom slučaju, Sosa igra sezonu iz snova. Osim što je u nevjerojatnom kratkom roku prevalio put od nogometaša kojem su zamjerali prihvaćanje poziva njemačke reprezentacije do jednog od najvažnijih mladih igrača Vatrenih, njegova je vrjiednost na Transfermarktu je naglo skočila s 16 na 20 milijuna eura.

Borna Sosa ekskluzivno za Dnevnik Nove TV

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider