Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema mjesta za njega

Čudo od djeteta bježi iz Reala, razlog je i Modrić: Pokvario mu je planove

Luka Modrić i s 35 godina svoje mjesto ne prepušta olako.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Martin Odegaard još je kao tinejdžer stigao u Real Madrid, a od norveškog wunderkinda očekivalo se da postane nogometna superzvijezda.

Razvoj nije išao baš kako se očekivalo, ali Odegaard je ipak postao sjajan nogometaš. Briljirao je prošle sezone na posudbi u Real Sociedadu, pa su u Madridu odlučili da se Norvežanin vraća u kraljevske odaje.

Međutim, u Realu je opet pao u drugi, ako ne i treći plan. Zinedine Zidane nije ga uvrstio u momčad za kup-utakmicu protiv Alcoyana, pa je, piše madridska Marca, Odegaard zatražio odlazak iz Reala.

Iako je na početku sezone držao mjesto u prvih 11, do danas je odigrao svega 367 minuta. Odegaardov problem bile su dvije ozljede, ali i Luka Modrić, koji se s 35 godina nametnuo kao neupitni vođa Realova veznog reda.

gol expired Legendarni Torres postao bilder: Pogledajte kako sada izgleda, neprepoznatljiv je divider

Od Odegaarda su na početku sezone očekivali da preuzme Modrićevo mjesto, ali čini se da on još nije dorastao tom zadatku, barem ne u mjeri u kojoj posao odrađuje hrvatski playmaker.

Zidane bi rado zadržao Odegaarda kao dodatnu opciju u vezi za dugu i nepredvidljivu sezonu, ali Norvežanin se baš i ne slaže s takvom vizijom.

Stoga će Odegaard, kojem su tek 22 godine, vjerojatno na novu posudbu. Kao opcija spominje se povratak u Sociedad, klub koji je jedno vrijeme na početku sezone držao prvo mjesto u Primeri, a sada je šesti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider