Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
komentirao i sergija ramosa

Modrić se oglasio o produženju ugovora s Realom: Otkrio i tajnu sjajne forme s 35 godina

Luka Modrić najstariji je igrač Reala, a prema svemu sudeći, bit će to i dogodine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić rekao je u srijedu navečer kako razgovor s Real Madridom o produženju ugovora koji istječe 30. lipnja "ide u dobrom smjeru".

"Razgovaram s klubom i sve ide u dobrom smjeru. Zadovoljan sam kako načinom na koji se razvijaju stvari, no ne mogu reći više", izjavio je 35-godišnji Modrić na konferenciji za medije u španjolskom gradu Málagi, gdje će Real Madrid i Athletic Bilbao u četvrtak odigrati polufinalnu utakmicu španjolskog Superkupa.

"Ovdje smo već tri dana i osjećamo se dobro. Dojam je pozitivan. Čeka nas važna utakmica pa se za nju jako dobro pripremamo", rekao je Modrić. Otkako je 2012. godine obukao bijeli dres "Kraljevskog kluba", osvojio je već tri španjolska Superkupa. To mu je bio i prvi trofej po dolasku iz londonskog Tottenhama.

Modrić je trenutačno najstariji igrač u Real Madridu, a trener Zinedine Zidane od kraja listopada konstantno ga drži u udarnoj postavi. U posljednje ga vrijeme ne štedi kao na početku sezone.

gol expired Di Marzio donosi senzaciju: Mandžukić potpisuje za talijanskog velikana, poznato je i kada divider

"To je trenerova odluka. Nije potrebno tražiti druge razloge. Ovdje kada na nekoga dođe red da igra, taj daje sve od sebe", napomenuo je hrvatski vezni igrač iza kojega su 23 utakmice ove sezone. Zabio je četiri gola, a jednom je asistirao.

"Nisam ništa posebno promijenio da bih bio u ovakvoj formi. Imam jako veliku želju pokazati da godine nisu problem. Nije potrebno gledati u godine, nego pokazati svoju vrijednost na terenu", istaknula je "desetka" Real Madrida.

Ugovori 30. lipnja istječu i krilnom igraču Lucasu Vázquezu te kapetanu Sergiju Ramosu. Pregovori između stopera Ramosa, koji će u ožujku napuniti 35 godina, i uprave na čelu s predsjednikom Florentinom Pérezom i generalnim direktorom José Ángelom Sánchezom nisu uznapredovali.

"Ja želim sve najbolje za Sergija jer mi je prijatelj. Neću se svrstati ni na jednu stranu. To je stvar Sergija i kluba, isto kao što je moj slučaj stvar mene i kluba. Ne mogu se stavljati ni na čiju stranu, to su pojedinačne situacije svakog od nas", istaknuo je Modrić.

Španjolski Superkup ove se sezone zbog pandemije koronavirusa ne igra u Saudijskoj Arabiji kao prošle sezone, nego na jugu Španjolske. Pobjednik susreta Real Madrida i Athletica u finalu će igrati protiv Barcelone, koja je u srijedu navečer slavila protiv Real Sociedada boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Veliki intervju s Mirkom Alilovićem


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider