Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko iznenađenje

Jakićev suigrač šokirao: Standardan igrač aktualnog osvajača Europske lige objavio kraj karijere s 29

Branič Eintracht Frankfurta Martin Hinteregger zaključio je karijeru s 29 godina.

Martin Hinteregger (Foto: Afp)

Austrijski reprezentativac Martin Hinteregger prošle sezone s Eintrachtom je osvojio Europsku ligu, bio je standardni član nacionalne momčadi, ali nije odigrao ove zadnje četiri utakmice u Ligi nacija, kao ni onu s Hrvatskom, a sad je jasno zašto. Naime, sa samo 29 godina otišao je u mirovinu.

Šokantnu vijest o umirovljenju Jakićevog donedavnog suigrača objavio je njegov klub u četvrtak. Standardni branič Orlova imao je ugovor do 2024. godine, ali prekida naglo s nogometom jer osjeća kako je njegova forma drastično pala.

Slavlje Eintarchta VIDEO Njemački političar pretjerao u slavlju: "Dobro da ga kapetan Eintrachta nije udario" divider

"Prošle jeseni sam prvi put počeo razmišljati o kraju karijere. Igrao sam sve lošije, pobjede me više nisu ispunjavale, a porazi su boljeli dvostruko", rekao je Hinteregger:

"Bilo je malo bolje u proljeće i forma u Europskoj ligi me motivirala na oproštaj s velikim trofejom. Uživao sam u svojoj zadnjoj utakmici u Frankfurtu jer sam znao da je to moja posljednja velika pobjeda u gradu koji mi je postao drugi dom".

Hinteregger je dres Eintrachta nosio od 2019. godine. Odigrao je ukupno 138 utakmica i postigao je 14 golova. Posljednje sezone svlačionicu je dijelio s Kristijanom Jakićem, a za reprezentaciju Austrije odigrao je ukupno 67 utakmica i zabio četiri komada.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider