Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
što mu je to trebalo?

VIDEO Njemački političar pretjerao u slavlju: "Dobro da ga kapetan Eintrachta nije udario"

Nijemci ne prestaju pričati o gradonačelniku Frankfurta, Peteru Feldmannu, zbog njegovog poteza na proslavi Eintrachta.

Slavlje Eintarchta (Foto: Twitter/Screenshot)

Nogometaši Eintrachta u srijedu su u velikom finalu Europske lige pobijedili Glasgow Rangerse nakon penala i osvojili europski trofej.

Eintracht će tako iduće sezone igrati grupnu fazu Lige prvaka, iako su ove sezone Nijemci završili tek na 11. mjesto Bundeslige.

Kristijan Jakić i društvo imali su veliku podršku svojih navijača, svi se sjećaju gostovanja u Barceloni gdje su navijači iz Njemačke okupirali Camp Nou.

gol expired Nastavljaju "padati glave" u Bundesligi, na klupu viceprvaka vraća se hrvatski trener!? divider

Na veliko finale ih je došlo preko 20 tisuća, a slavlje se nastavila na ulicama Frankfurta, no u slavlju se dogodila i jedna scena o kojoj svi pričaju.

Glavni lik je gradonačelnik Frankfurta, Peter Feldmann. On je oduzeo trofej iz ruku kapetana Rodea i trenera Glasnera te ga je htio prvi pokazati navijačima s balkona.

Rode i Glasner su ga gledali u čudu, a poznati njemački političar je očito pretjerao u slavlju i htio je sebe staviti u prvi plan.

"Sramotan potez. Pa dobro je da Rode nije udario gradonačelnika zbog ovog glupog ponašanja", komentar je novinara njemačkog portala Sportilustrated.de.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider