Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
CILJ JE MIRNA SEZONA

Marsch gradi Leeds po svom ukusu, uskoro stiže i drugi igrač Red Bulla

Menadžer Leeds Uniteda mirnu sezonu namjerava osiguravati s poznatim licima u svom sastavu.

Jesse Marsch (Foto: Afp)

U nevjerojatno dramatičnom raspletu sezone, Leeds United osigurao je ostanak u Premier ligi, čime je Jesse Marsch ostvario misiju zbog koje je doveden. Sad kreće u drugu misiju, od kluba stvoriti stabilnog člana najvišeg razreda engleskog nogometa.

Taj će posao pokušati obaviti angažiranjem sebi poznatih imena, posebno iz vremena kad je ovaj američki trener više nego uspješno vodio Red Bull Salzburg. Već ranije je, uz odštetu od 32 milijuna eura, osigurao usluge svog sunarodnjaka, veznjaka Brendena Aaronsona, a iduće pojačanje dolazi na poziciju desnog bočnog braniča.

Iako taj posao još uvijek nije zgotovljen, sve je očitije kako će igrač Leedsa postati i Rasmun Kristensen. Ovaj 24-godišnji Danac već je prema dostupnim informacijama prihvatio ponudu Leedsa, sad preostaje samo da se klubovi dogovore oko odštete. Ona bi mogla biti oko 25 milijuna eura.

Čini se kako je uprava kluba odlučila dati Marschu što više mogu, u cilju da se ne ponovi dramatična sezona, gdje su ih tjedan dana prije kraja iste već gotovo svi vidjeli nazad u Championshipu. 

Od Marscha se isto tako očekuje da će nakon punih priprema s Leedsom prezentirati ono po čemu je poznat. Atraktivan te ponekad i suludu ofenzivan nogomet.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider