Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
fanatastični nainggolan

Rog započeo golijadu: Završio sjajnu akciju u novoj pobjedi senzacije talijanskog nogometa

Marko Rog nastavlja s vrlo dobrim predstavama za Cagliari.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cagliari je s 5:2 pobijedio Fiorentinu, a prvi gol postigao je hrvatski nogometaš Marko Rog. On je u 16. minuti izbio sam pred vratara nakon sjajne akcije i lijepe asistencije Radje Nainggolana te mirno poentirao za vodstvo.

Bila je to prva od čak tri Nainggolanove asistencije. Za 2:0 je zabio Fabio Pisacane u 26. minuti, pa ja Nainggolan asistirao za 3:0 Giovanniju Simeoneu u 34. i za 4:0 Joau Pedru u 54 minuti. Fantastičnu partiju belgijski je nogometaš zaključio bombom u rašlje u 65. minuti.

gol expired Bayernov predsjednik otkrio: "Neki igrači željeli su odlazak Kovača" divider

Fiorentina je do kraja ublažila poraz dvama golovima Dušana Vlahovića (75, 87).

Bila je to 10. uzastopna Cagliarijeva utakmica bez poraza. Momčad sa Sardinije prometnula se u najveću senzaciju Serije A: trenutačno su treći s 24 boda.

Antoine Griezmann i Lionel Messi (Foto: AFP) Raskol među zvijezdama Barcelone? Jedna situacija pokrenula je teoriju zavjere, a statistika joj ide u prilog divider

Rog je u Cagliariju napokon pronašao mjesto gdje redovito dobiva minutažu. Dosad je zaigrao u 11 (devet u prvoj postavi) od mogućih 12 utakmica. Ovo mu je bio prvi gol nakon što je prvijenac zabio u Kupu protiv Chieva. Stigao je na posudbu iz Napolija s obavezom otkupa.

Milan Badelj odigrao je cijelu utakmicu za Fiorentinu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider