Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki povratak

Nicolo Schira: "Gotovo je! Marko Pjaca vraća se u Hrvatsku, raskinuo je s Juventusom"

Marko Pjaca u svoje je vrijeme bio veliki hrvatski talent, a transferom u Juventus sve je i potvrdio.

Marko Pjaca (Foto: Afp)

Jučer se u sportskom medijskom prostoru pojavila vijest da se Marko Pjaca vraća u Hrvatsku, i to ne u Dinamu već u Rijeku.

Danas je tu vijest potvrdio i talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira, koji tvrdi da je Pjaca raskinuo s Juventusom i kao slobodan igrač stiže na Rujevicu.

Pjaca bi navodno trebao potpisati do ljeta 2026. godine, a još se samo čeka službena potvrda Rijeke.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac jedan je od najvećih izlaznih transfera Dinama u povijesti. Prije sedam godina otišao je u Juventus, no teška ozljeda u dresu Vatrenih udaljila ga je od vrhunskog nogometa.

Gabriel Vidović Dinamo predstavio svoje veliko ofenzivno pojačanje divider

Pokušao se kroz razne klubove vratiti na stare staze (Schalke, Fiorentina, Anderlacht, Genoa, Torino i Empoli), a najviše je pokazao u dresu Torina, no nije ostao dulje od jedne sezone.

Marko Pjaca u svoje je vrijeme bio veliki hrvatski talent, a transferom u Juventus sve je i potvrdio. Po nogometnom znanju trebao je napraviti veliku karijeru, no ta je ozljeda bila prevelik zalogaj za veliki povratak.

No Pjaca ima samo 28 godina i pred njim je još nekoliko godina vrhunskog nogometa, pa se možda preko HNL-a vrati i u dres reprezentacije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider