Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VICHY DERCOS

Marko Pjaca – izvan terena

Razgovarali smo s Markom Pjacom o njegovim navikama, prosječnom danu ali i – njezi kose.

Galerija PR PR PR

 

 1. Marko, kako izgleda radni dan nogometaša?

Moj radni dan se uglavnom vrti oko treninga, terapija, analiza i sl. Naravno nije svaki dan isti. Cijeli raspored ovisi o tome imamo li utakmicu ili smo možda na pripremama ali u svakom slučaju cijeli dan je podređen mom poslu.

2. Zaštitno si lice Dercos linije za njegu kose. Kakva iskustva nosiš iz suradnje s Vichyem i kako si se snašao u ulozi modela?

Ekipa s kojom smo radili se stvarno potrudila da mi olakša ovaj nemoguć posao...hahahah...stvarno moram priznati da se nisam snašao u svemu tome pa zato još jednom hvala svima iz Vichy ekipe koji su napravili da se super zabavimo i odradimo posao kako treba.

3. Uz stalne treninge i česta tuširanja, ima li nešto da ti je posebno bitno kod izbora šampona?

Baš kako ste i sami rekli, sportaši se stalno tuširaju zbog čestih treninga pa mi je bitno da u jednom proizvodu imam sve potrebno za svoju kosu. Rekli su mi da imam osjetljivo vlasište koje se iritira učestalim pranjem pa zato uvijek nekako pazim da koristim proizvode koji dodatno ne iritiraju samo vlasište.

4. Najdraži Dercos proizvod?

Micropeel i Dercos Sensitive su mi stvarno super jer uz njih ne moram uopće razmišljati o kosi…osim kad je vrijeme za šišanje … :D

5. Često nogometaše kamere snime pri dolasku na stadion prije neka važne utakmice i može se vidjeti da svatko nosi neku malu torbu. Pošto vas oprema čeka u svlačionici, možeš li nam otkriti što se krije u toj „osobnoj prtljazi“ koju ponesete na stadion?

Uglavnom su to stvari za tuširanje … Dercos Sensitive i parfem.

6. Imaš li neki poseban ritual kojeg se držiš prije važnih utakmica?

Većina sportaša ima neki poseban ritual prije važnih utakmica pa tako i ja, ali rekli su mi da je loša sreća ako svi znaju koji je pa ću to zadržati za sebe ipak. :D

7. Kako bi ocijenio ovu nogometnu 2018. godinu?

Sigurno da je ova bila godina koju ću ja, kao i svi ostali, pamtiti po Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Igrali smo finale Svjetskog prvenstva, osvojili srebro, doček u Zagrebu je bio nezaboravan i ima toliko toga što neću nikada zaboraviti vezano za tih mjesec dana da bih mogao nabrajati do sutra. Što se pak tiče mene osobno tu ne mogu biti potpuno zadovoljan. Nisam igrao koliko ni kako sam htio, nisam bio na 100% i znam da moram i mogu još bolje. Naravno, ako ću uspoređivati s godinom prije koju sam u većem dijelu propustio zbog ozljede onda je ovo napredak, no hoću još bolje. Nema druge nego naporno raditi, u Firenci se osjećam jako dobro i želim to potvrditi i na terenu.

8. Objasnio si po čemu ćeš pamtiti godinu koja je pri kraju, a ima li nešto što posebno priželjkuješ u 2019.?

Što se tiče želja to je isto lagano: samo zdravlja i da me zaobiđu ozljede, a ostalo će onda sve doći samo po sebi.

9. I za kraj, što bi poručio mladim dečkima kojima si uzor?

Najvažniji savjet koji sam ja dobio je da budem uporan. I kad se sve čini nemogućim treba raditi na uspjehu i ne odustati. Niti jedan posao nije lagan i svaki od tebe traži puno odricanja ali kad vjeruješ u sebe i svoje sposobnosti sve se može.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider