Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Junak Hajduka

Livaja za Dnevnik Nove TV: "Da sam znao da ću ovoliko golova zabiti, oženio bi se i prije"

Marko Livaja je zabio dva gola za Hajduk protiv Rijeke u 34. kolu Prve HNL.

Nogometaši Hajduka pobijedili su Rijeku s 3:0 u susretu 34. kola Prve HNL na Rujevici, a najbolji igrač utakmice bio je Marko Livaja koji je postigao dva pogotka.

"Znamo koliko je bila važna ova utakmica, mislim da smo odigrali najbolje poluvrijeme ove sezone. Ne ovisimo sami o sebi, ali danas smo pokazali zajedništvo", kazao je Livaja za Dnevnik Nove TV pa dodao:

"Igrali smo jako dobro protiv momčadi koja ove sezone možda igra najbolji nogomet. Ova nam je utakmica putokaz za narednu sezonu".

Livaja je večeras stigao do 25. prvenstvenog pogotka ove sezone i na dobrom je putu da bude najbolji strijelac Prve HNL, ali njemu to nije na prvom mjestu.

Pogodak Livaje s bijele točke

"Najvažniji je Hajduk, želim osvojiti trofej sa svojim klubom. To mi je prvi cilj, a tko će biti prvi strijelac, to me ne brine toliko".

Uvjerljivom predstavom na Rujevici splitski je sastav došao samo na bod zaostatka za vodećim Dinamom koji večeras igra protiv Osijeka na Maksimiru. Eventualnim kiksom zagrebačkog sastava, u potpunosti bi se zakomplicirala borba za titulu.

Livaja povećao vodstvo

"Nadam se da Dinamo neće pobijediti, da će sve odlučivati zadnje kolo na Maksimiru", rekao je ponajbolji igrač Hajduka pa dodao kako će finale Kupa protiv Rijeke na Poljudu biti potpuno drugačija utakmica.

gol expired Dambrauskas: "Čestitke svima kojima Hajduk nešto znači, a to je pola Hrvatske" divider

Ovog tjedna Livaja je uplovio u bračnu luku s dugogodišnjom izabranicom Iris Rajčić.

"Dobro je, praktički je sve isto. Osam godina smo skupa. Da sam znao da ću ovoliko golova zabiti, oženio bi se i prije", kazao je Livaja sa širokim osmijehom.

Tablica Prva HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider