Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Divna Splitska noć

Livaja u zagrljaju navijača, u deliriju najavio: ''Idemo po prvenstvo''

Veliko slavlje u Splitu odžuiti će se daleko u noć.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Devet dugih godina čekao je Hajduk na trofej, a danas je eruptirao Poljud nakon sjajne predstave ''bilih tića'', najbolji igrač Hajduka i najbolji strijelac HNL-a Marko Livaja dao je izjavu nakon utakmice.

''Odigrali smo dobru utakmicu, nismo izgubili glavu i kad smo gubili 1-0, nastavili smo igrati našu igru i na kraju smo zasluženo pobijedili. Predugo smo čekali na trofej, ali ove godine smo zaslužili, igrali smo dobar nogomet.''

gol expired Hajduk sjajnim preokretom pobijedio Rijeku i osvojio Kup, Melnjak junak finala! divider

Najavio je miljenik Torcide novu sezonu koja je odlučujuća za ovaj model funkcioniranja kluba.

'' Uspješna sezona, iako možemo malo žaliti za prvenstvom. Imali da smo priliku. Izgubili smo dosta malih utakmica u prvenstvu našom krivicom... Sigurno da će mi ostati u lijepom sjećanju. Navijači su fantastični, dosta su patili, ovo je za njih. Sljedeća sezona? Idemo po prvenstvo'', zaključio je nasmijani Livaja i krenuo u slavlje daleko u noć.

gol expired Hajduk spasio sezonu i s novim pojačanjima juriša na Dinamo: Kup je utješna nagrada, ali mogao bi biti prekretnica divider

Hajdučki puk napokon ima se čemu veseliti, atmosfera je sjajna u klubu i oko kluba što nije bilo dugo vremena, a nestrpljivo se isčekuju potezi uprave na ljeto.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider