Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon finala Kupa

Marko Livaja: "Ponuda uvijek ima, ali ne opterećujem se. Naljeto ćemo se pojačati"

Marko Livaja s Hajdukom je osvojio Rabuzinovo sunce drugi put u nizu.

Marko Livaja (Foto: Sasa Buric/Cropix)

Marko Livaja, kapetan Hajduka, pogotkom s bijele točke potvrdio je osvajanje Kupa, i to drugu godinu u nizu. Nakon posljednjeg sučeva zvižduka počelo je ludo slavlje na Rujevici, a u jednom trenutku najbolji igrač Splićana dohvatio se megafona i pokrenuo navijanje.

Zagrmjela je istočna tribina, ali i ostatak navijača Hajduka koji je bio razmješten na ostalim tribinama Rujevice. Ipak, sjajno slavlje nakratko je pokvarila scena u kojoj je Livaja pokrenuo pogrdnu pjesmu za Šibenčane.

Jednom porukom umirio navijače Hajduka

Nakon susreta Livaja je u mix-zoni odgovarao na pitanja novinara, a potegnulo se i pitanje o njegovu ostanku na Poljudu:

"Da, ostajem", kazao je Livaja pa nastavio:

Doček na Poljudu VIDEO Hajdukovci se usred noći vratili u Split: Pogledajte što ih je dočekalo na Poljudu divider

"Ponuda uvijek ima, ali se ne opterećujem. Dok god sam zadovoljan ovdje, dok god igram s guštom iz ljubavi. Nikad mi novac nije bio važan, uvijek sam igrao iz ljubavi. Nadam se da će onaj najvrjedniji trofej doći u budućnosti", kazao je najbolji igrač Hajduka.

Kratko se osvrnuo na proteklu sezonu, u kojoj su očekivanja bila puno veća, no Hajduk je previše puta kiksao da bi ušao u ozbiljniju utrku za naslov s Dinamom:

Livaja nije zadovoljan sezonom

"Svaki je trofej važan, željeli smo ga osvojiti nakon neuspješne sezone. Pošteno smo ga zaslužili i osvojili, izbacili smo dobre momčadi. Vidi se napredak, ali ima još dosta stvari koje treba učiti. Drukčije je igrati kad je prvenstvo gotovo i kad se igra s pritiskom. Ove sezone kad smo trebali uhvatiti Dinamo, uvijek bismo kiksali."

Dinamov grb Uragan u Dinamu, lista za odstrel: Konačni obračun s Mamićevom strujom, ide teška metla divider

Za kraj, bilo je riječi o planovima za sljedeću sezonu:

"Ne bih sad o tome, još je rano za to. Na predsjedniku, sportskom direktoru i treneru je da odluče. Svi smo svjesni naših pogrešaka, mislim da ćemo naljeto napraviti prave odluke, pojačati se i biti ozbiljniji protivnik nego ove sezone", zaključio je.

Koliku kaznu treba dobiti Livaja zbog uvredljive pjesme?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider