Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve mu se poklopilo

Nakon što je ostvario san, dobio je najslađu čestitku: Nova Hajdukova zvijezda živi bajku

Sjajni napadač pokazao je da može biti prevaga za Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kakvih nekoliko dana u životu Marka Livaje: hrvatski napadač ostvario je san debitiravši za Hajduk, a dva dana ranije dobio je sina.

Upravo je od supruge Iris Rajčić i tek rođenog Lorenza dobio je prve i najslađe čestitke. Rajčić je na Instagramu objavila fotografiju sa sinom, uz natpis: "Šaljemo poljupce. Bravo, daddy, čestitamo."

Livaja je već u prvom dodiru s loptom pokazao da će ovo biti njegova utakmica. U prvoj minuti je primio loptu na prsa, pa savršeno proigrao Mehmeta Umuta. Međutim, lob turskog napadač završio je malo iznad gola.

gol expired Tramezzani oduševljen nakon pobjede nad Rijekom: ''Ponosan sam, ovo je fantastično'' divider

Nakon što je svojim suigračima priredio još nekoliko sjajnih šansi, Umut je jednu napokon i iskoristio u 72. minuti za konačnih 1:0. Tako je Livaja u debiju upisao asistenciju.

Livaja se ove zime vratio na Poljud nakon 11 godina. Iz Hajduka je otišao u Inter kao 17-godišnji supertalentirani junior bez da je zaigrao za prvu momčad, a nakon nekoliko godina lutanja, skrasio se u grčkom AEK-u s kojima je kao ponajbolji igrač lige osvojio naslov 2018.

Ove zime priključio se Hajduku i dva dana nakon rođenja sina napokon debitirao za prvu momčad. Odmah je pokazao da može biti od ogromne pomoći Hajduku - rijetkost je da igrač ovakvog pedigrea u najboljim godinama dođe u HNL.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider