Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
hajdukov protuotrov za rijeku

Tramezzani oduševljen nakon pobjede nad Rijekom: ''Ponosan sam, ovo je fantastično''

Talijanski strateg Hajduka bio je ponosan na svoju momčad i reakciju nakon nemilih događaja koji su ih snašli...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paolo Tramezzani pokazuje se kao pravi protuotrov za Rijeku. Donedavno je Rujevica bila uglavnom neosvojiva tvrđava za Hajduk, a sada su Splićani dvaput u tek nešto više od dva tjedna srušili Rijeku na njihovu terenu.

Tramezzani je nakon nove pobjede 1:0 bio ponosan na svoju momčad, koja jedva da je i trenirala od prve utakmice s Rijekom zbog koronavirusa koji je zahvatio većinu momčadi.

''Ponosan sam na svoje igrače. Nevjerojatno je da su pronašli energiju nakon ove pauze zbog Covida od 12 dana. Ovo je fantastično. Doma su radili dvaput dnevno preko Zooma. Hvala mojim igračima i stožeru. Igrači su pobijedili u vrlo važnoj utakmici. Nisu samo tri boda važna'', rekao je nakon utakmice za Arena Sport.

Simon Rožman objasnio je uzroke poraza svoje momčadi.

Nema gola, nema bodova

''Igrali smo dobro poluvrijeme, imali smo dvije neforsirane izmjene, pali smo u veznom redu i Hajduk je to iskoristio. Dali smo sve u napad, ali čak ni iz penala ne možemo dati gol, a onda nema bodova.''

gol expired Ludnica na Rujevici: Hajduk slavio, Kalinić Rijeci obranio penal u zadnjim sekundama! divider

Na red za izjave onda je opet došao Tramezzani.

''Pričao sam s igračima i odlučili smo igrati maksimalno. Puno smo razgovarali. Nije bilo lako, jučer smo prvi put imali dovoljno igrača. Završilo je dobro za nas. Nije bio važan rezultat, htjeli smo dati sve od sebe.''

Tri nova igrača predstavila su se o dobrom svjetlu. Marco Fossati pokazao je da je pravi znalac, taktički i tehnički školovan veznjak, Marko Livaja je pokazao klasu, kao i Alexander Kačaniklić koji je ipak dobio najmanje minuta od novog trojca.

"Moramo još puno napredovati"

''Nije bilo lako igrati s tri nova igrača, ali uklopili su se kao da igraju od početka sezone. Ovo je dobra i pozitivna grupa, pa je svima lakše doći ovdje.''

gol expired Velika pobjeda Barcelone u derbiju u Sevilli: Preskočili Real i približili se Atleticu divider

Rožman je ovim porazom došao u situaciju da mora braniti četvrto mjesto koje vodi u Europu. Sljedeći susret je protiv Dinama u Zagrebu.

''Treba se odmoriti, dali smo maksimum energije, išli smo all in, nije išlo po našim željama. Imali smo 15 udaraca, vidjet ćemo što će biti sljedećih dana. Još je dugo do kraja, dovoljno utakmica, najbitnije je kako ekipa izgleda na terenu inače nam ciljevi izmiču'', rekao je.

O planovima se oglasio i Tramezzani.

''Mislim da imamo puno toga napraviti i moramo puno napredovati. Ne gledamo ljestvicu, napravit ćemo maksimum i napredovati'', rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider