Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"sad sam miran"

Marko Futacs produljio ugovor s Hajdukom do 2019. godine!

Unatoč teškoj ozljedi koljena zbog koje izbiva još od kolovoza, Hajduk je produljio ugovor s najboljim napadačem Markom Futacsem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mađarski nogometaš Marko Futacs stavio je potpis na ugovor s HNK Hajdukom do ljeta 2019. godine! Najbolji strijelac HT Prve lige u prošloj sezoni time će još najmanje godinu i pol dana biti u bijelom dresu.

"Vrlo sam sretan što sam produžio ugovor s Hajdukom. Vrlo mi je bitno povjerenje koje mi je klub ukazao, na čemu sam iznimno zahvalan. Veselim se činjenici da sam ostao u Splitu. Sada sam potpuno miran i svakim sam treningom bliže povratku na travnjak. Vjerujem da ću se vratiti jači nego sam bio", prve su riječi Hajdukove devetke nakon produženja ugovora.

Futacs je imao ugovor do ljeta 2018. godine, a sad je produžio na još jednu godinu. Od dolaska u ljeto 2016. za Hajduk je upisao ukupno 33 nastupa i pritom postigao 22 gola uz četiri dodane asistencije. U natjecateljskoj sezoni 2016/17 je s 18 pogodaka bio prvi golgeter lige, a izabran je i u najbolju momčad lige osvojivši nagradu ''Trofej nogometaš''.

Već u prvoj svojoj sezoni igranja za Hajduk oborio rekord. U posljednjih 25 godina nijedan igrač Hajduka nije zabio toliko golova u svojoj debitantskoj sezoni u HT Prvoj ligi.

Posljednji susret za Bijele odigrao je u prvenstvenom ogledu prošle godine protiv Dinama u mjesecu kolovozu kada je ozlijedio koljeno koje mu je uspješno operirano. Marko je trenutno u procesu rehabilitacije i oporavka, jučer je stigao u Split, a danas će se priključiti suigračima i treneru Željku Kopiću na poslijepodnevnom treningu u okviru zimskih priprema.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider