Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uprava već ima zamjenu?

Kapetan West Hama sazvao krizni sastanak: Plan za spas Bilića!

Mark Noble sazvao je krizni sastanak u West Hamu, kako bi kao kapetan mobilizirao momčad i podigao atmosferu u utakmicama koje odlučuju sudbinu Slavena Bilića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači West Hama u ponedjeljak su u svom trening-kampu održali krizni sastanak koji je sazvao kapetan Mark Noble, objavili su britanski mediji.

Nakon domaćeg poraza (0:3) od novaka u ligi Brighton&Hove Albiona u proteklom prvenstvenom kolu, igrači su, prema pisanju medija, u svlačionici samo pokunjeno šutjeli. Nedostatak emocija navodno je razbjesnio kapetana Noblea, pa je u ponedjeljak održan krizni sastanak na kojem su bili samo igrači. Na tom sastanku navodno je najglasniji u kritici suigrača bio ozlijeđeni stoper James Collins.

Trener West Hama Slaven Bilić dobio je od vlasnika kluba još dvije utakmice da spasi svoj posao. West Ham u srijedu u Liga kupu gostuje kod Tottenhama, a u subotu ga u prvenstvenom susretu čeka posljednjeplasirani Crystal Palace, a vlasnici kluba žele vidjeti da momčad, koja je na 16. mjestu sa samo osam bodova, napokon izlazi iz krize.

Unatoč tome, u britanskim medijima Biliću već traže nasljednika. Navodno je prvi na listi želja 30-godišnji trener Hoffenheima Julian Nagelsmann.

Mladi Nijemac preuzeo je Hoffenheim prije dvije godine te ga je iz borbe za opstanak doveo u vrh Bundeslige. Prošle sezone završili su na četvrtom mjestu, a i u novoj sezoni ide im dobro.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider