Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Visoke tenzije

Evo tko će suditi veliki derbi: Torcidaš ga lovio po terenu sa šipkom u ruci

Poznato je ime suca koji će suditi veliki derbi između Hajduka i Dinama u 31. kolu Prve HNL-a.

Galerija Sudac Mario Zebec (Photo: Goran Stanzl/PIXSELL)

Hajduk i Dinamo u nedjelju u Splitu igraju možda i najvažniju utakmicu sezone. U međusobnom obračunu dvaju najvećih hrvatskih klubova mogla bi pasti odluka o prvaku na zacijelo rasprodanom Poljudu.

Ne treba posebno pojašnjavati da će suđenje biti pod posebnim povećalom, a čast ili ako hoćete, teška zadaća da dijeli pravdu u jednom od najvrućih derbija posljednjih godina pripala je sucu Mariju Zebecu iz Cestice.

Neće mu biti lako, suci će biti pod velikim pritiskom, svaka odluka detaljno će se analizirati, a o burnim reakcijama na eventualne pogreške da i ne govorimo. Zebec je nedavno sudio polufinalnu utakmicu hrvatskog Kupa između Dinama i Rijeke i izazvao brojne kontroverze. Opća je ocjena da je loše sudio, na Zebecu su bili ljutiti i domaćim i posebice gosti.

Prošle godine Zebec je doživio neugodnost na Poljudu kada ga je po terenu sa šipkom lovio jedan razulareni navijača Hajduka.
Zebec stiže na Poljud u trenutku kada je Torcida otvorenim priopćenjem napala predsjednika Hajduka Ivana Kosa u osnovi tražeći ostavku zbog navodnog dodvoravanjima i ugađanju sucima. To je dodatni moment koji pritišće suce i stavljam im veliki teret na leđa.

Hoće li Hajduk u derbiju na Poljudu smanjiti prednost Dinama?

Ukupno glasova:


Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider