Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pokazali mu izlazna vrata

Još jedno Rijekino zvučno pojačanje napušta Rujevicu: Iznenađujuće ime novog kluba

Mario Vrančić napušta redove Rijeke i prelazi u FK Sarajevo.

Mario Vrančić (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Mario Vrančić prošlog je ljeta stigao u Rijeku kao veliko pojačanje. Stasiti veznjak s pregršt iskustva na najvišoj europskoj razini činio se kao pravi ulov Rijeke u lovu na Europu, ali pokazalo se baš suprotno.

Slavlje Vatrenih na Poljudu Velšani žele premjestiti utakmicu s Hrvatskom: Ne sviđa im se Poljud, uputili apel UEFA-i! divider

Vrančić se nije uspio nametnuti niti Budicinu, niti Cosmiju, a Jakirović mu je pokazao izlazna vrata kada je procijenio njegove mogućnosti.

Vrančićeva epizoda u Rijeci završila je ranije nego što se očekivalo, naime, Vrančića je Stoke posudio Rijeci do kraja sezone, ali očito da će morati mijenjati sredinu već nakon polusezone.

Bh. mediji javljaju da je Vrančić na korak od potpisa za FK Sarajevo, što je u njihovim medijima prava senzacija s obzirom da se radi o igraču sa 76 nastupa u Bundesligi i 20 nastupa u Premiershipu.

Ante Čačić Čačić nakon Istre: ''Realizacija nam šteka. Penal? Nije isti intenzitet na zemlji ili u zraku'' divider

Vrančić je bosanskohercegovački reprezentativac, u periodu od 2015. do 2017. godine upisao je šest nastupa u dresu Zmajeva iako je predstavljao Njemačku u mlađim uzrastima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider