Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veličanstvena predstava

Večer koju nikada neće zaboraviti: "Prvi hat-trick i to u derbiju. Najbolji trenutak karijere"

Mario Pašalić je u derbiju Lombardije postigao prvi hat-trick u svojoj karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan 14. srpanj 2020. godine Mario Pašalić pamtiti će zauvijek. Te je večeri, u derbiju Lombardije, postigao svoj prvi hat-trick u karijeri, a njegova Atalanta je sa 6:1 pregazila Bresciju.

Pašalić je zabijao u 2., 55. i 58. minuti utakmica, a osim golova ostavio je sjajan igrački dojam. Postigao je tri gola iz isto toliko pokušaja, odigrao je 90 posto točnih dodavanja od kojih su dva bila prilika za pogodak, dobio je tri duela te je dobio 9.7 ocjenu za svoj nastup.

gol expired Pašalićev šou u novoj monstruoznoj pobjedi Atalante: Zabio hat-trick i odveo ju do drugog mjesta divider

"Nije loše zabiti svoj prvi hat-trick u karijeri u derbiju. Sretan sam zbog tri boda koja su nas dovela korak bliže Ligi prvaka iduće sezone. Ovo je najbolji trenutak u mojoj karijeri i moramo nastaviti igrati ovako", kazao je skromni Pašalić.

Na pitanje o suparniku u Ligi prvaka PSG-u nije želio puno pričati.

"Postigli smo 93 gola u Serie A i pokazali smo da možemo igrati protiv najboljih momčadi. Možemo igrati s PSG-om, ali ima još dosta vremena do te utakmice. Fokusirajmo se prvo na prvenstvo", zaključio je Pašalić nakon utakmice.

Atalanta je pobjedom skočila na drugo mjesto s dva boda više od Lazia i Intera, koji doduše imaju utakmicu manje. Do kraja prvenstva Atalanta će teško srušiti apsolutni rekord po broju postignutih pogodaka (125) koji drži Torino iz sezone 1947/1948. Ima na raspolaganju još pet utakmica...

gol expired Modrić u devet pobjeda pokazao najbolju verziju sebe: "Zidane ne misli dalje bez Hrvata. Jasna poruka predsjedniku Reala" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider