Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prenose talijani

Mandžukić u Manchester Unitedu već u prosincu? "Želi se što prije uklopiti u momčad"

Mario Mandžukić mogao bi već u prosincu preseliti u Manchester gdje bi trenirao s ostatkom momčadi kako bi se što brže uklopio.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Odlazak Marija Mandžukića u Manchester United mogao bi se dogoditi i prije nego se očekivalo, odnosno prije otvaranja zimskog prijelaznog roka u siječnju.

Kako prenosi talijanski Tuttosport, želja Mandžukića je da već idućeg mjeseca preseli u Manchester, kako bi mogao trenirati mjesec dana prije službenog transfera u United i što se bolje uklopio u momčad.

gol expired Donna Vekić fotkom s plaže raspametila fanove, ali ovakvim je prizorima stigao kraj divider

Spomenuti izvor objašnjava da bi se to dogodilo klubovi moraju postići neformalni dogovor, prema kojem bi United (vjerojatno) preuzeo plaću Mandžukića za taj mjesec.

To je itekako moguća opcija, a najpoznatiji primjer takvog poslovanja dogodio se 2008. godine, kada je Thiago Silva već u prosincu stigao u Milan, ali nije mogao zaigrati do početka iduće sezone. Unatoč tome trenirao je punih šest mjeseci s Milanom, učio od legendarnog Paola Maldinija, te u konačnici bio registriran početkom ljetnog prijelaznog roka.

gol expired UEFA kao da provocira Bayern: Podsjetili su na onaj fenomenalan trenutak od prije 17 godina divider

Podsjetimo, situacija s Mandžukićem u Juventusu dosegla je dno dna. Trener Maurizio Sarri ga nije koristio uopće u prvom dijelu sezone, te ga nije prijavio za nastup u Ligi prvaka. Mandžukića je to toliko pogodilo da je odlučio ne trenirati više s prvom momčadi i u potpunosti se posvetiti sebi, čekajući siječanj i priliku da napusti Torino.

Njegov transfer u Manchester United, u kojem bi postao prvi Hrvat koji je zaigrao na Old Traffordu, svakim je danom sve bliže i bliže realizaciji.

gol expired Zverev optužen za varanje: Cijeli svijet je to vidio, a on se izvlači na bočicu s vodom divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider