Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ispisao povijest, ali...

Nesuđeni heroj Torina hladne glave poslao emotivnu poruku: Super Mario dirnuo navijače Juvea!

Mario Mandžukić oglasio se hladne glave nakon ispadanja Juventusa od Real Madrida u Ligi prvaka.

Galerija Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mandžukić i Higuain (Foto: AFP) +2 Michael Oliver pokazuje žuti karton Mandžukiću (Foto: AFP)

Manje od 24 sata nakon što je njegova momčad tragično ispala od Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka putem društvenih mreža oglasio se Mario Mandžukić, strijelac dva gola u uzvratnoj utakmici. Podsjetimo, nakon što je Real slavio u Torinu s 3:0, istim rezultatom vodio je Juventus u Madridu u sudačkoj nadoknadi utakmice. Tada je sudac Michael Oliver pokazao na bijelu točku, a Cristiano Ronaldo poslao Kraljeve u polufinale.

Igrači Juventusa bili su ogorčeni na suca i njegovu odluku da pokaže na bijelu točku u posljednjoj minuti sudačke nadoknade i nakon toga zbog burne reakcije isključi Gianluigija Buffona. Mandžukić je poludio na travnjaku, no dan kasnije se mirnog toga oglasio putem društvenih mreža.

"Ponosan sam što sam dio ove momčadi i Bianconeri familije", napisao je Mario i stavio fotografiju Juveove momčadi uoči uzvratne utakmice protiv Reala.

Nakon ispadanja u Ligi prvaka Juventusu je ostalo boriti se na naslov prvaka u Serie A, gdje ima četiri boda prednosti u odnosu na Napoli.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider