Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne piše mu se dobro

Bolno prizemljenje za Mandžukića: Stigla kazna Juvea, u nemilosti i Emre Can

Juventus je objavio popis od 22 igrača za predstojeću grupnu fazu Lige prvaka. Od onih koji su izostali s popisa dva imena posebno upadaju u oko, a to su Mario Mandžukić i Emre Can.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kao što se i najavljivalo, Mario Mandžukić izostavljen je s Juventusova popisa za Ligu prvaka i neće moći sudjelovati u utakmicama grupne faze.

Juve je ovog ljeta još pojačao kadar, a Mandžo je nekoliko puta bio na izlaznim vratima. Na kraju je odlučio ostati, a to se nije previše svidjelo stručnom stožeru.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) Juventus pripremio kaznu za Mandžukića: Donedavno heroj, uskoro na tribini? divider

33-godišnji Mandžukić u klubu je otkad se pridružio iz Atletico Madrida 2015. godine, a za Juve je odigrao ukupno 162 utakmice, najviše od svih klubova u karijeri. No Stara dama u svojoj momčadi ima igrače poput Cristiana Ronalda, Gonzala Higuaina i Paula Dybale, koji su svi dobili prednost ispred hrvatskog nogometaša.

Uz Mandžukića, s popisa za Ligu prvaka otpao je i veznjak Emre Can, kojeg su izgurala nova pojačanja Aaron Ramsey i Adrien Rabbiot. Doduše, Can je imao problema s ozljedama i to bi mogao biti jedan od razloga, dok je Mandžukić žrtva novih promjena.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider