Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvije utakmice, četiri gola

Nova odlična utakmica Hajdukovog napadača na posudbi u Austriji: Gol i asistencija!

Marin Ljubičić sjajno je započeo svoj boravak u LASK-u iz Linza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog vikenda započela je i austrijska Bundesliga, a u prvom kolu je Marin Ljubičić postigao pogodak i upisao asistenciju za LASK koji je kao domaćin s 3:1 pobijedio Austriju Klagenfurt.

Ljubičić je u 14. minuti asistirao Japancu Keitu Nakamuri za vodeći pogodak LASK-a, da bi mu Nakamura uzvratio u 49., dodavanjem za treći zgoditak kluba iz Linza. Marinov gol pogledajte OVDJE.

U međuvremenu, Thomas Goiginger je u 28. minuti bio postigao drugi pogodak za LASK, a gosti su u 90. minuti postigli počasni pogodak.

Ljubičić je na terenu ostao do 61. minute kada je zamijenjen. Inače, u 36. minuti je dobio žuti karton.

Tako je 20-godišnji napadač potvrdio odličnu formu na početku sezone u novom klubu, jer protekli tjedan je u utakmici Kupa u razmaku od samo 12 minuta sprašio hat-trick.

Ovo ljeto je Ljubičić došao u LASK na posudbu iz Hajduka budući da pored Marka Livaje, Nikole Kalinića i Jana Mlakara nije mogao računati na ozbiljniju minutažu. Tom prilikom je dogovorena i otkupna klauzula u iznosu od 2.400.000 eura - toliko će Austrijanci morati platiti na kraju sezone ukoliko požele otkupiti Ljubičića i zadržati ga u klubu (ili eventualno preprodati negdje drugo).

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider