Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Priopćenje predsjednika

Hajduk nakon silnih kritika navijača stao iza trenera Burića

Po svemu sudeći, Damir Burić ostaje na klupi Hajduka. Međutim, pitanje je koliko još...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Damir Burić ostaje do daljnjega trener Hajduka i vodit će momčad u nedjeljnom ogledu s Osijekom u 15. kolu HNL-a.

Odlučio je to predsjednik Hajduka Marin Brbić koji se kratkim priopćenjem putem službene web-stranice obratio navijačima i cjelokupnoj javnosti.

"Svjesni smo opravdanog nezadovoljstva prikazanim igrama i rezultatima na gostujućim utakmicama ove sezone, kao i ispadanjem u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa te u 1. pretkolu Europske lige. Međutim, činjenica je i da je trener Damir Burić preuzeo momčad u delikatnom trenutku za Klub, a trenutno nakon 14 odigranih kola drži drugo mjesto na tablici, relativno blizu prvoplasiranom.

No, to ne umanjuje dojam da prikazana igra u određenim utakmicama nije na razini onoga što svi želimo. Stoga, očekujemo kako će trener Burić i njegova momčad već u nedjelju protiv Osijeka pokazati kako zaslužuje našu podršku", stoji u Brbićevu priopćenju.

Burić dakle ostaje, ali iz ovih Brbićevih riječi da se iščitati kako bi prvi idući poraz mogao presuditi treneru.

Inače, Buriću je ovo drugi mandat na klupi Hajduka, vratio se prije tri i pol mjeseca, nakon što je ova momčad pod vodstvom Siniše Oreščanina doživjela sramotno ispadanje od malteške Gzire United u prvom pretkolu Europske lige.

Pred Burića je stavljen cilj plasmana u kvalifikacije za Ligu prvaka odnosno da mora završiti na jednoj od prve dvije pozicije, s obzirom na to da ove sezone i drugoplasirani iz HNL-a ide u ljeto 2020. u kvalifikacije za LP.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider